31 Ağustos 2012 Cuma

2.görev(G's Secret Mision);

Öncelikle G ile son seçeneğe basarak konuşuyoruz.G sizden bir şifreli sözcük istiyor, Şifreli sözcük ''mogul''(küçük harflerle yazmayı unutmayın yoksa kabul etmiyor).
Daha sonra sizden yeni taşıtını denemenizi isteyecek, Yes e basıyoruz.Sonra G nin bize gösterdiği aracı İnventory'ye koyup Ski Mountainda aracı çıkartıp denemeye başladıktan sonra isteyen oynasın, isteyen hemen ölsün çünkü iki seçenekte de aynı yere geliyoruz, KAZA YAPIYORUZ!!!

Uyandığımızda her yer dağılmış ve dağın ortasında kalmışız... Bundan sonrası şöyle; Yerde Survival Guide yazan kitabı ve soldaki ipi alın, sandalyenin yanındaki yoldan gidin ve 3 adet O beriies alın ilerdeki kütüğe doğru ilerleyin, puffle lar göreceksiniz, tıklayın, sadece siyah puffle kalacaktır, ona bir adet O beriies verin, en soldaki yoldan ilerleyin, kayağın tekini alın.Sonra tekrar soldaki yoldan, ve nehire doğru gidin, daha sonra ip ile önce kayağı, sonra da o beriires i birleştirin, bunu nehre uzatın, tuttuğunuz balığı alın, en sağdaki yoldan gidin, ağaçta kahverengi birşey olduğunu farkedeceksiniz, ağacın gövdesine birkaç kez tıklayın, düşen tavayı alın. sonra tekrar nehire doğru gidin, sağ taraftaki kütüğü alın, tavaya nehirdeki suyu doldurun, ilerideki mağaraya (kayaya) doğru gidin, çalılara tıklayın ve içeri girin,yerdeki taşa tıklayın, oluşan yuvarlağa kütüğü, daha sonra kitabı koyun, puffle a o berry i verin. yanan ateşin üstüne balığı koyun, piştikten sonra balığa tıklayın, aynı şey tava için de yapın.pengueniniz uykuya dalıcak, uyandıktan sonra mağaradan çıkın Karşınıza çıkan penguenlerle konuşun.Madalya ve eşyanızı alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder